En rigtig bager
Vores nye løfte taler om kvalitet og håndværk. Vi er ikke bare maskiniel masseproduktion. Vi har fingrene i bolledejen, så at sige. Du ser det næsten for dig, bare ved at sige det højt, ikke?
En rigtig bager.
Bageren i sin hat, ternede bukser og mel på forklædet, der står og ælter med en kraft, som kun han formår.
Et bredt udvalg af kvalitet
Hos Højvang er vores mål altid at levere den bedste kvalitet af de bedste råvarer. Derfor bruger vi Naturaks mel, fordi det er uden stråforkorter og nedvisningsmidler.
Vi gør os meget i blandt andet langtidshævet brød, som giver mere smag og længere holdbarhed.
Vi stræber efter at leve op til kundernes behov og krav. Derfor tilbyder vi blandt mange andre ting f.eks. fedtfattigt brød og andre specialprodukter, som vores kunder ønsker.
Historien bag butikken
Højvangs bygninger blev opført sidst i 1960.
Det specielle dengang var, at der både var slagter, bageri og kiosk. Da man 20 år senere fandt lokalerne for små, blev det hele ombygget til det, man kender bygningen som i dag – et bageri med butik.
D. 1. april 2006 blev bageriet købt af Bagermester Claus Knudsen, som i dag er indehaver af Højvang.